mandag den 28. juli 2008

Løjer - Spøjs...!

Sjove og spøjse løjer, vitser, spøjs, vittigheder. Fra dagligdagen. Fra livet. Fra virkelighedens verden. Og meget mere...Der må grines og smiles.

Støttehjulshjælp for skohandlere.

Det ville være godt for fede mennesker, hvis der voksede 2 ben mere ud af kroppen, så kroppen fik lidt støtte-hjuls-hjælp, til at bære kroppen. Det ville være godt for skohandlerne også.

Kropsvarme.
Kropsvarme er noget alle mennesker har brug for. Derfor har Gud gjort menneskene så kompliserede, at de har brug for en person af det modsatte køn. Nogle folk opnår at få prøvet kropsvarme. Gud ske lov for dem. Desværre når nogle folk ikke at få prøvet kropsvarme. Gud være med dem .

Børneelskere.
Børneelskere er voksne, der stadig taler børnesprog.

Partier og foreninger.
Partier er foreninger, hvor man drøfter fremtiden.

Flexure.
Flexure på kommunekontorer og i virksomheder er en dejlig ting for de ansatte. Når de andre medarbejdere er gået hjem fra kontoret, kan medarbejderen der er længere tid på job, skrive breve, telefonere til venner og bekendte, ligge under skrivebordet og sove, indtil flexbrikken skal tages ud. Det hele på kommuners og virksomheders regning. Indklusive lønnen.

Om lege.
Livet er en leg for nogle få mennesker. Resten kan ikke finde ud af at lege.

Giv mennesker love de kan forstå..
Det er så indviklet med love og paragraffer, mennesker ikke kan forstå, når de ikke kan bruges alligevel. Giv mennesker nogle love og paragraffer, der kan bruges, og som mennesker kan forstå.

Om socialrådgivere.
En socialrådgiver er en person der rådgiver socialt. Men hun kan alligevel ikke sætte sig ind i klientens psyke, derfor rådgiver de socialt sjældent rigtigt. Netop derfor bliver der flere og flere problem-klienter. I stedet for at fortælle folk, hvad der er muligt at der kan hjælpes med, skulle socialrådgiverne hellere spørge folk, hvad de selv vil hjælpes med .

Om ferie.
Ferie er noget folk har, for at finde ud af, at det alligevel er dejligt at arbejde. Ellers finder folk ikke ud af, at det ikke er værd at længes efter ferie .

Arbejdsformidlinger og jobcentre.
I gamle dage var jobcentre og arbejdsformidlinger steder, hvor man formidlede arbejde til folket. Det er de ikke mere. Nu er de steder, hvor de formidler løn til de ansatte af trivialarbejde og at holde sig selv igang .

Lidenskabs-optimering - TAK.
Lidenskabsløshed skaber fremmedgjorte og frustrerede mennesker. Alle hjernevridere burde afskaffes. Afskaffes burde også psykiatere, sociale medarbejdere, præster og så videre. I stedet for skal vi have lidenskabsmedarbejdere og lidenskabskurser og så videre eller noget i den stil. Noget som kan fremme og hjælpe mennesker med at finde deres kreativitet og folks pludser og glæden ved at finde en mening. Det giver glade mennesker. Livsglæden kommer af sig selv, når folk begynder at se meningen og "dagene går på raske fjed".

Troen har flyttet bjerge.
Folk skal ikke tro hvad de vil, de skal vide hvad de vil. Troen har flyttet bjerge, det har viden ikke.

Håber der kom et lille bitte smil frem på dine læber?

Ingen kommentarer: