søndag den 20. juli 2008

Demokrater - er demokratiet under opløsning?

Ego-nørder laver mennesker om til det møre bankekød de skal have til aftensmaden. Der er i Danmark et bredt udsnit af folk der har mistet grebet om deres daglige samfundsnorm. Og meget mere...Stor Artikel.


  • HVEM VIL HVAD?

  • HVOR ER VI PÅ VEJ HEN?


Abra Kadabra i morgen er du afrettet - og - Kan Danmark få 1. prioritet i fadæser!... - og - Hvor er og hvad laver politikkerne!...

Samfundsnormer...
Einstein har engang udtalt, at opfindelser er 99% arbejde og 1% inspiration. Han kom også fra en tid, hvor mennesker tilpassede sig samfundets normer. Hvad er samfunds-normer så? Samfunds-normer forener et samfund. Vi er fælles om de samme beslutninger via folkevalgte politikkere i staten, kommuner og institutioner og så videre. Folket vælger og stemmer på nogle mennesker som taktisk taler om og diskuterer politisk, hvordan de får vores land Danmark, til at fungere mest fornuftigt for flest mulige mennesker.

Samfundsbyrde - huller...
Fungerer det så i praksis, altså i virkelighedens verden. Der hvor folket på "gulvet" står. Tilsyneladende ser det fornuftigt ud. Mange folk passer deres dagligdag flittigt, ud fra lige deres samfundsnorm, og er meget tilfredse med livet, når det kører "på skinner". Problemerne opstår, når livet ligesom ikke "kører på skinner"! Der sker som regel det, at `noget` vælter en persons daglige samfundsnorm, på et eller andet tidspunkt i livet. Meget tidligt eller meget sent i livsforløbet. Og personlig mener jeg, at samfundet har en stor byrde af "huller", fordi der bliver flere og flere personer, der starter tidligt i deres livsforløb med at ´noget´ vælter deres daglige samfundsnorm. Måske de slet ikke har opbygget nogen samfundsnorm for deres livsforløb. Og de mennesker hvis daglige samfundsnorm mister fodfæstet, mister jo også grebet om sin daglige samfundsnorm. Jeg ved det ikke for andre mennesker, men der ses en tendens til at der er for mange mennesker, der ikke synes her er så rart at være, som det ser ud til udadtil.

Demoerne`...
Derfor tænker jeg ofte på demokrati, som noget der består af Demo, en slags lydeffekt, altså at "kæfte op" og diskutere meninger, indtil alle i gruppen har fået tildelt mere eller mindre af deres synspunkter; som jo er lig med det der "rettelig" er deres ejendom eller mening, om måden staten Danmark eller livet skal leves på. Desværre skal hele befolkningen leve under demokratiet. Som jeg ser det, er ikke alle folk tilfredse med systemerne i staten Danmark.

Begrebs - misterne...
Der er i Danmark et bredt udsnit af folk, der har mistet grebet om deres daglige samfundsnorm. For eksempel er der numseklappere, togsurfere, carraid, "er du en kylling", numsefotografer, satanister, ludomaner, weekendnarkomaner, graffitikunstnere, autonome, mulige terrorister, utilpassede børn & unge & voksne, paparazzier, dummebøder, og listen kunne blive længere. De fleste af disse erhverv er digtet og opfundet af enkelt individer, inde i deres egne hoveder. Personligt har jeg aldrig set disse stillinger opslået på annonce sider i aviser som job vi kan tjene en årsløn ved.
----------
Kraterne`...
Så er der de mennesker, jeg vil kalde "Kraterne", alle de folk, inklusive mig selv, som ikke er "Demoer", altså vi vil gerne hvile "ørerne" lidt for alt det "øregas" eller lave vores egne samfundsnormer, ligesom de folk der åbenbart åbenlys ikke er helt så tilfredse med systemerne i Riget. Som jeg ser det, har politikerne ikke formået, at tildele eller give alle mennesker nogen samfundsnormer, de er tilfredse med. Bland andet er det da for "pokker" systemmerne i systemet Danmark, der selv fremstiller mange af de problemer Danmark har.

Pisken over nakken.
Se blot de mennesker, der har gået frit rundt, år efter år, og ikke skulle deltage med for eksempel, at arbejde i det her land. Så "pludselig" får de "pisken over nakken" og skal gå fra at "tulle rundt" i deres egen verden, til at "stresse" rundt. Fy Fan´d, som svenskerne siger, det kan mennesker da ikke finde ud af, tror politikerne, at mennesker er maskiner?

Tryllekunstneren "Abra Kadabra"...
Så er der utilpassede børn, unge og voksne. De har fået lov til i maaaange år, at sige og gøre lige "hvad der passer dem" uden at nogen mennesker har taget "anstød eller gøet" af det. Nu skal de pludselig til at tale pænt, tage hensyn til deres medmennesker, stresse på job hele dagen og mange andre ting, der ikke hører med til deres "tulle rundt" verdenssyn. Fy fan´d, som svenskerne siger. Det kan mennesker da ikke "pludselig" finde ud af på en gang. Og i øvrigt er det for mange ting, at lære på en gang. Det er jo en ordentlig mundfuld, at skulle tale pænt, indordne sig sammen med andre folk, møde på job og mange andre ting, nærmest ligesom tryllekunstneren "Abra Kadabra" i morgen er jeg "afrettet".

Mentalitetsændring og inspiration....
Der er vist et ordsprog der siger, at der er en tid til alting og et andet ordsprog der siger, at alting tager sin tid. Eller noget i den retning. Recept - metoderne for ændring af folk skal godt nok ændres. Jeg ved ikke til hvad, men en "mentalitetsændring" kunne være en rimelig god begyndelse og opstart.


Men det var jo inspirationen om "Demoerne og Kraterne" jeg ville skrive om. Så er det jeg tænker på, om det kunne være rarere for os allesammen, og om det kunne lade sig gøre, at vi kun skulle arbejde 50 til 70 % og kunne bruge resten af arbejdstiden på 30 til 50 % til inspiration. Kan du se pointen? Love er udmærkede som retningslinier og ledetråde, men med måde. Og jeg synes, at vi bevæger os i retning af "skolelærer og skammekrogs" mentalitet. For når staten og politikerne ikke kan "styre" den del af befolkningen, der er "Kratere" og ikke vil leve som "Demoer", så laver de regler, som aflednings - manøvrer, som blandt andet arbejdsprøvning, jobcentre, pensionister skal i arbejde, mere uddannelse, helse, ventetider og meget andet. I stedet for at få togdriften til at afgå og ankomme til tiden, at hjælpe folk til rette på forkerte "hylder" der slet ikke passer til folkenes mentalitet og meget andet findes der på.

Virkeligheden og Fakta´heden...
Jeg holder af skriverier omkring menneskeskæbner og deres opfattelse af bestemte begivenheder af at være "Krater" i en "Demo" - verden, eller andre verdener. Det er let at finde "Krater" historier. De vises på TV, internet, der skrives om dem i aviser, magasiner, ugeblade og bøger. Der snakkes om dem til sammenkomster, fester, i taxaer og busser, ja alle steder hvor "Kratere og Demoer" mødes. "Demo" historierne kommer af sig selv i for eksempel; x-faktor, hvem vil være milionær, vild med dans, sex and the city, desperate housewife med videre.

Hvis livet var så sjovt, som i Vild med dans, sex and the city, og housewife, hvor kun intriger forefindes, så ville ingen mennesker have problemer, med penge, egoer, sygdom, alkohol, numseklapperi... De viser os i medier og TV hvor enkelt verden og alting er, og i virkelighedens verden er det "Demoernes og Kraternes" kamp, for retten til at være menneske, individuelle eller at være Mono eller Stereo, der gør verden syg.

Indadvendthed og udadvendthed...
Personlig læste jeg engang i 2006 en bog, der hed noget i retning af "Fordelen ved at være indadvendt (introvert) i en udadvendt (ekstrovert) verden og overleve det"! Bogen beskriver, at vi skal koncentrere opmærksomheden om, hvad vi gerne vil have til at ske, ikke om, hvad der sker!

Stor var min forbavselse, at verden skulle være fordelt med 2/3 udadvendte mennesker & 1/3 indadvendte mennesker. Samfund skulle således være opbygget på de udadvendte menneskers principper. For pokker; det er også mest der pengene findes og ligger. I al beskedenhed, fandt jeg personlig ud af, at jeg hører til minioriteten af 1/3 af den indadvendte mennesketype. Da var det Gud gav mig et "syn" eller at jeg fik en vision omkring, at selv om samfundet ser ud til at være fornuftigt, er der en hel del der er ligesom "kørt af sporet & ikke kører på skinner". Institutioner sælger ud af deres værdier, hvad sker der når værdierne for eksempel er væk? Mennesker vælger deres værdier fra, altså nære relationer og bliver tossede i hovedet af det, og meget andet. Der er et ordsprog der hedder noget i retning af; at vi allesammen trækker på samme hammel, hvad det så end betyder? I vores tidsalder må det betyde, at vi allesammen trækker i hver sin hammel, idet der er alt for mange nødstrategier. Det virker som at trække i nødbremsen på et tog, toget stopper godt nok, men det kører igen på den samme rute og på det samme spor og i det samme tempo. Det er der ingen nytænkning eller ændringer i.

Plads til forskellighed eller IQ???....
Jeg har kigget på internettet omkring foreninger og foreninger imod forskelligt. Set deres forummer og gæstesider med videre. Borderline, Vagthunden, Autisme, Damp, KOL, Muslimer i Danmark, Ægteskab uden grænser og listen kunne blive længere. Men jeg mener ikke man behøver at have en høj IQ %, for at "fornemme" at der blandt befolkningen er en hel del mennesker der føler sig utilpassede i dette her Danmarks - Rige. Og så er det ligegyldigt om de er syge eller imod systemmerne i riget, eller hjælper folk i nød eller utilpassede folk. Det kan være "prisen" folk betaler for ikke at have en folkeminister, men kun en statsminister.

  • I et leksikon, står at Krater er en vulkanåbning eller en antik græsk vaseform af udseende som en skål med to håndtag. (Tænk hvis der er 2 meninger af "Kratere og Demoer" eller 2 hænder, en venstrehåndet og en højrehåndet).

  • Demokrati er i overensstemmelse med demokratiets regler; folkelig, folkevenlig. Men kan vi alle sammen leve efter demokratiets regler og regelbundethed?

Demoernes kraft over kraterne???....
Der er folk der laver deres egne samfund i samfundet og bygger halmhuse med videre. Der er ungdomshuset i København, der vil have deres egne regler i deres eget ungdomshus. Der er bofællesskaber, sekter, og mange flere slags. Der er de mennesker der bliver syge, går til i alkohol, sindsyge, fedme, ensomhed og meget mere, fordi de har opgivet at blive "Demoer", når de er "Kratere". Men "Demoerne" får mere og mere travlt med at indplacere "Kraterne" ind under deres "Demo" regler. Og tro mig, "Demoerne" får "fandens" travlt i fremtiden, fordi fremtiden bliver en verden for "Kraterne", altså egne samfund og individualister i et samfund. Og politikerne har ikke fundet ud af det endnu. De har travlt med at amerikanisere danmarks befolkning. Derfor bliver "Kraterne" i flertal engang i fremtiden. Desværre bliver det ikke i min levetid.

Jeg fornemmer en begyndende "modstandsfolks" opståen og "sabotage" opståen. Det starter stille og beskedent og så kommer "ragnarok" som vi ikke har set magen til i Danmark i maaaaaange år. Der er andre mennesker i Riget end eliter og "vild med dans" og så videre. Det er nemt at se, når man går en tur i centrum, på steder hvor man selv bor. Og vi skal jo være her i fordragelighed med hinanden. Men det kan være svært hvis "Kratere" ikke kan blive fri for at blive amerikaniseret eller skrive CV´er, eller tvangstilmeldes arbejdsformidlingen på internettet, eller være pendler flere gange om ugen, når man er syg, eller ventetidssyltes lige som Fru Sørine Sølle´sen (find hende i indholdsfortegnelsen), eller 1001 andre tvangsmetoder, som "Demoer" , synes de er så fliiiinke at afhjælpe folk med. Verden er nu engang sammenstød mellem "Demoer", mig, "Kratere", ungdommens hus, som blot vil unge i fællesskab og bestemme deres egen tid, fremgangsmåde med mere.

Sælsom fredfyldthed overses?....

Jeg elsker verset:

En gummibold sprang rask afsted,

en lille frø blev stum derved.

Og tænkte, hvilken sælsom en,

Den hopper men har ingen ben.
(forfatter ukendt)


Jeg har kunnet verset udenad i over 30 år. Jeg synes det er et rigtigt "Krater" vers, sådan lidt forundret og uregelbundet. Filosoferen og nænsomt. Fredfyldt og roligt. "Demoerne" ville have ændret på verset, så det passede i "deres kram" og gået videre til næste (cirkus) forestilling med at opfinde, hvad de nu skulle bebyrde mennesker med af regler, og regelbundethed for "Demoerne & Kraterne"

Lighed & ensrettethed - kontra - forskellighed & individualitet?....
Jeg tror ikke på, at vi alle sammen vil have ensartet lighed. Vi vil gerne hjælpe syge og svage og folk i nød og så videre. Vi kan ikke alle sammen være rige og kendte og vilde med dans. "Kratere" vil gerne leve i Danmark, men under deres egne regler. Med regler, mener jeg uden regelbundethed og uden at andre mennesker skal bestemme om mennesker skal være "Demo eller Krater". Det skal være indenfor lovens rammer, uden selvtægt og vold og tyveri med videre. De "Kratere" der bygger deres egne samfund og bofællesskaber, betaler selv for deres måder at leve på, og de har ofte kæmpet hårdt, for at få lov til af "Demoer", at bo og leve i og under deres egne samfundsregler, men dog stadig i det danske samfund.

Fremtiden eller fortiden....
Forestil dig en verden, som i gamle dage med jobbet lige henne om hjørnet, butikkerne og de folk du hilste på. Der er kun en "klam fidus" tilbage og da du ikke kan opfinde talegaverne og manipulationen til "klamme fiduser", så trækker du dig tilbage til "Mono" tilstanden. Og så er det at "Demoerne" kommer med alle deres gode intensioner. Som de skulle have kommet med for 20 år siden. Så når de nu kommer med alle deres gode intensioner er de meget forældede, da tiden og menneskene har forandret sig i de 20 gamle år. Som jeg ser det, er de gode intensioner derved blevet 40 år forældede. Går vi så tilbage til fortiden i stedet for ind i fremtiden. For hvis vi gør det er vi jo 80 år forældede???

Fy fan`d som svenskerne siger...
Se nu på hjemmehjælperne som tildeles en time per måned hos "gamle fru Hansen", (pt. er min svigermor 90 år og får rengøring en time hver tredje uge her i år 2008); Fy fan`d, som svenskerne siger. Som jeg ser det så stop det rengøringshjælp ellers skal det "batte" noget, altså der skal flere timer på bordet, så at vi kan se at der gøres en indsats! Så ser vi i medierne at det koster fra 1 til 3 millioner kroner hvergang, at afhjælpe besværet med en eller flere unge utilpassede mennesker. Så drop dog den hjælp eller fremstil nogle andre recept-metoder til at afhjælpe problemet, for eksempel mentalitetsændringen. Fy fan´d, som svenskerne siger, det er sku da for dyrt, der skal nogle indsatser på bordet, så vi kan se at det hjælper på de unge utilpassede, således at "gamle fru Hansen" kan få en time mere rengøring!!!

Kan verdenssituationen ordnes - så begynd med Danmark!....
Verden er engang sammenstød mellem "Demoer", mig, "Kratere", ungdommens hus, som blot vil unge i fællesskab og bestemme deres egen tid, fremgangsmåde med mere. De unge taler deres egen "at ordne verdenssituationen" sag. Går du på værtshus tales der en anden slags "at ordne verdenssituatonen". Vi ordner alle sammen hver vores "verdenssituation". "Der er sku`noget galt i Danmark", som John Mogensen sang!

I dag er det ikke muligt at begynde forfra, eller hvorfra du står i livet, hvis du er syg, uuddannet, mangler talegaver med videre. Der er nogen personer der "rykker" i dig hele tiden, ellers er der ventetider, transport-pendletider, og meget andet.

Kan "mentalitetsændring" få første prioritet?... Andre menneskers gode eller dårlige valg i fortiden er de eftervirkninger vi (ud)lever i dag. En del folk får lov til at leve (u)vaner, der fuldstændig ignorerer, hvad et samfund efterhånden kan "tolerere" af opskruede ego-nørder, der tror at de er Guden "THORSHAMMER" og tror de kan lave mennesker om til det møre "bankekød" de skal have til aftensmaden i aften. Deres formål er ren og skær vold & terror & ondskab mod deres medmennesker. Det er ritualer de i årevis har har taget selvretten til at opbygge, fra en sten til et højhus eller en skyskraber.

Det er faktisk deres egne Ku Klux Klan ritualer (se 1001 nats ritualer i indholdsfortegnelsen). Vi kan trække på samme hammel og alligevel have det godt alle sammen. Alle mennesker i Danmark og alle mennesker på jordkloden. Lad dog mennesket få lov til at være et menneske blandt mennesker. Dog uden Guden "THORSHAMMER".

Her løb jeg tør for printerblæk.

Ingen kommentarer: