mandag den 28. juli 2008

Sidde-Dvaske sygdommen - eller - ...

Vi mennesker gør ikke altid vores drømme og fantasier til virkelighed. De tanker vi tænker dagligt, over hvad vi gerne vil og vil præstere. For det går jo meget godt alligevel...Klummen!

Sidde-Dvaske sygdommen - eller - Entuiasmen der blev væk.

Fejlkodning.
Vi bliver født som babyer. Vi lærer at kravle før vi kan gå. Vi kæmper og leger os igennem barndomstiden, for at blive voksne. Når vi så bliver voksne, sker der en fejlkodning for en del af menneskene. De bliver sidde-dvaske syge. Eller skal det siges med Fy ord, så sidder folk sig til sidde-dvaske sygdomme.
- - - - - - - - - - - - -
Det skal ikke forståes således, at mennesker pludselig sidder sig syge og dvaske. NEJ, det foregår over en årrække på 10 til 25 år. Folk præsterer præcis kun lige det mennesker skal yde eller lave i arbejdslivet, i familielivet og i fritiden med mere. Præstationerne kan være noget med at sidde ned. For eksempel hygge-kaffe-pauser, fjernsyns-pauser, internet-pauser, slappe-af-pauser, ose-indkøbs-pauser, med videre. Altså præcis pauser uden den store bevægelse og motion. Der spises lidt ekstra her og der også uden den store bevægelse og kondi-tion.
- - - - - - - - - - - - -
Efter en årrække på 10 til 25 år med denne levemåde er ens muskler blevet noget slappere og folks fedtdepoter er udvidet i væsentlig omfang. Der fåes ofte lidt småskavanker af følgesygdomme som for eksempel, større ømhed ved kraftpræstationer som medhjælp ved en flytning eller havearbejde. Eller ondt i fødderne ved længere gåture eller blodtryksforhøjelse, måske blodpropper, mave eller tarmsygdomme og mange andre skavanker. Alt sammen nogen små sygdomme der kan forekomme, når blodet ikke bliver iltet ved regelmæssig bevægelse.
- - - - - - - - - - - - -
Siddesyge og dvaskesygdomme.
Så ligepludselig får og har mennesket disse skavanker, som de får af siddesyge og dvaskesygdomme. Og entuiasmen, hvor er den henne, den er borte med blæsten. Sidde-dvaske sygen er en fejlkodning, der har foregået over mange år. Uden ungdommens entuiasme, hvor du lige ville ´et eller andet` og ´dit og dat´!

- - - - - - - - - - - - -
Kondi, motion og kost.
Efter 10 til 25 år begynder du at få ømhed her og der eller du bliver hurtigere træt, hvis du skal præstere noget ud over det minimum du ellers laver og præsterer til daglig og i din faglige levemåde. Så er det pludselig at folk begynder, at tænke på motion, og slank-ning og kost og mange andre muligheder. Nogle mennesker starter derfor med kondi, eller slank-ning eller kost omlægning og andre metoder.
- - - - - - - - - - - - -
Alle disse afledningsmanøvrer bliver for mange personers vedkommende, blot et spild af deres egne resourcer, da disse kortvarige afledningsmanøvrer virker som rygestopkurser. Det er uholdbart i længden og derfor holder kampgeisten oftest mellem 2 til 6 til 11 uger. Herefter er både folks tanker og u-entuiastiske levemåde tilbage på det gamle spor. De gør kun lige det mennesker skal gøre og ikke en døjt mere.
- - - - - - - - - - - - -
For det går jo meget godt alligevel.
Folk ved godt, at der skal ´andre boller på suppen´. Vi mennesker ved det godt. Men vi gør det ikke. Vi gør ikke altid vores drømme og fantasier til virkelighed. De tanker, som vi tænker til daglig, over hvad vi gerne vil og vil præstere, for at få tilsvarende modydelser og goder fra vores drømme og fantasier. Vi gør som en forhenværende statsminister Poul Schlütter. Vi fejer entuiasmen og andet ind under gulvtæppet.

- - - - - - - - - - - - -
FOR DET GÅR JO MEGET GODT ALLIGEVEL!



Ingen kommentarer: