søndag den 20. juli 2008

Mon vi har et styringsproblem i Danmark.




Der er umulige eller utilpassede børn og unge og voksne, rod i hjemmene, haver og slankekure, 1001 seriefilm og modstand mod alt generelt. Red dig selv, bliver fremtidens motto. -Artikel.

Mon vi har et styringsproblem i Danmark eller verden generelt!

Der er forsikringsbedrageri, topfolk og småfolk der svindler og svindel i almindelighed. De mennesker der arbejder og de mennesker der ´fiser´ husleje af. Der er umulige eller utilpassede børn og unge og voksne, rod i hjemmene, haver og slankekure. 1001 seriefilm og modstand mod alt generelt.

Narko, tyveri, vold, overfald, psykisk syge og nu har vi også fået gadekampe og bilafbrændinger i Danmark i København og andre steder i landet. Jeg vil have og jeg vil have, ellers tager "jeg og vi" det selv eller går til modangreb. Resten af befolkningen, må bare kigge på og ellers betale regningen selv eller efterhånden , som den dukker op i form af ekstra tyveri af pålagte undskyldende skatter.

Ih hvor rart, her i Danmark går det ufatteligt godt! Langsommelighed er en dejlig "dyd"!HR. S.Negl tager det helt roligt og når nok - frem!!! Han kan jo ikke bruge DSB! Og broerne braser ned.


Ingen kommentarer: