søndag den 27. juli 2008

Om Gud i meget gamle dage!

I meget gamle dage, dengang Gud slet ikke fandtes, var der næsten ingenting, der var forbudt. Der var ingen love, regler, vedtægter og paragraffer. Børn måtte være med de voksne på arbejde. -Novelle.



"LUKKER FOLK ØRERNE FOR DE MANIPULERENDE "SNAKKERIER"



GUD MÅ FORLÆNGE SIDEN HAVE OPGIVET MENNESKENE!















I meget gamle dage, dengang Gud slet ikke fandtes, var der næsten ingenting, der var forbudt. Der var ingen love, regler, vedtægter og paragraffer. Børn måtte være med de voksne på arbejde, og mødrene måtte være sammen med deres børn hele dagen lang. Mændene var glade for deres kone og børn, og passede godt på dem og sørgede for, at de fik mad og en lille hytte at bo sammen i. Fordi mændene passede godt på deres kone og børn, elskede konen sin mand højt og der var aldrig nogen der skændtes og blev skilt.



~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~



Nu må du huske på, at dengang Gud slet ikke fandtes, var der ikke noget der hed kirker eller religion eller politikere. De "kredse" med religion og kirker og politikere er sommetider noget svært noget at forstå, og folk kan let lade sig narre af en masse manipulerende "snakkerier". Menneskerne havde det faktisk dejligere dengang religionen og kirkerne og politikerne ikke fandtes.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

I dag har de mægtig store problemer med at finde ud af, hvad der er den rigtige Gud. Både for dem selv og resten af landets befolkning. Nogen mennesker tror slet ikke på Gud og nogen mennesker tror de er Gud. Og nogen mennesker slår endda hinanden ihjel og kan ikke leve sammen som naboer, bare fordi de ikke kan enes om, hvis Gud eller mening der er den rigtige.









Ingen kommentarer: