fredag den 26. september 2008

Merete K. & Meretes mave.

Livet er fedt & Merete K & livets mange chancer. Hun har sekretær kompetancer og talegaver. Fru K. har haft mange flere muligheder end de fleste mennesker fantaserer om. -Klumme.


Vi kan se Merethe K i TV nok engang. En kvinde der engang var modløs, fed, trist og deprimeret og har en sekretæruddannelse. Hun fik hjælp til kostvejledning, slankeoperation, dellefedt-reduktion, blev kendis, og meget mere. Hun virkede som om hun kvikkede op, blev gladere og mere opstemt i humør. Begyndte at se muligheder og planer. Hun begyndte at blive handlekraftig.

Hun skrev en bog, fik en hjemmeside på webben, udgav sin bog fra eget forlag. Hun holdt foredrag rundt om i Danmark og tjente 6.000 kroner per foredrag og der var fremmøde til hendes foredrag. Hun startede en tøjforretning op med beklædning for kvinder i størrelser større end unge piger ville gå klædt i. Der var planer om at starte flere kæde butikker blandt andet også en i Kolding Storcenter (jeg husker ikke om hun fik butikken i Kolding).

Så skete der noget og livet for Merete K holdt ligesom op med at køre på skinner. Her mener jeg at verden ligesom lå for hendes fødder. Hun har haft mange flere heldige stjerner at gribe efter end de fleste middelmådige mennesker. Men heldige stjerner skal så vidt jeg ved både gribes og fastholdes og fornyes. Så et sted her i mellem, holdt livet op med at køre på skinner for Fru K. Skete der så det at hun glemte at forny sig eller gribe og fastholde stjernerne? Fru K. har haft mange flere muligheder end de fleste mennesker fantaserer om og det skulle så vidt jeg ved være:

- Hun har en sekretæruddannelse.
- Hun er forfatter.
- Har udgivet en bog fra eget forlag.

Så hun har altså skrive og sekretær kompetancerne meget i orden. (Hvis hun selv har skrevet bogen).

- Hun er foredragsholder (eller har været).
- Har eller har haft en hjemmeside på webben.
- Folk har fremmødt til hendes foredrag.

Hun har altså talegaverne meget i orden og ordet i sin magt. Ihvertilfælde for dem der elsker at høre barne-sprog uden myndighed og ingen forslag til vækst eller at komme fra A til B.

- Hun havde en tøjbutik i Fredericia.
- Mindst 1 ansat.
- God beliggenhed.

Hun har altså haft meget mulighed for selvstændig at drive en butik. Ihvertilfælde for det klientel der elsker hendes egen tøjstil, med kjoler og diverse`rier som pynt og tilbehør, der slaskes rundt omkring ens tøjstil, således at man ser mere sjælden ud end køn. Og tasker på størelse som kufferter.

Stor er min overraskelse at jeg læser i Her og Nu i Juli måned 2008, at nu vil hun bogstaveligt (tabe det hele på gulvet) blive hjemme sommeren over og slappe af, efter at hun har lukket butiken. Fordi hun er syg??? Hun startede med at være modløs, fed, trist og deprimeret. Hun blev kendis, heldige stjerner væltede ned over hende og mulighederne lå for hendes fødder. Nu vælger hun igen at være modløs, halvfed, trist og syg. Dette valg forstår jeg slet ikke. Jeg troede på, at hun var begyndt at blive handlekraftig. Det er lidt ligesom med aktier. Hurtig op og hurtig ned. Det kan folk ikke forholde sig til. Men langsom op og langsom ned, det kan folk bedre forholde sig til.

Ingen kommentarer: