onsdag den 1. oktober 2008

Dårlig skrevet brugsanvisning. -Anekdoter.


Men hovsa "OFF" knapper nævnes her hele 2 gange, hvorfor pokker er der så en "ON" knap på maskinen. Det er da godt vi har haft en boremaskine tidligere.


I april måned 2008 forærede jeg min mand en Millarco Accu boremaskine, som er batteridrevet. Boremaskinen er absolut et godt stykke værktøj, og den har fået meget ros fra min gemals mund.

- - - - - - - - -
I brugsanvisningen under anvendelse af maskinen står følgende ordret:Batteriet placeres i lynladeren, stikprop sættes i stikkontakten og strømmen tilsluttes. En rød indikatorlampe mærket "OFF" lyser op. Ved tryk på knappen "Set" på laderen lyser en grøn indikatorlampe den røde lampe slukker laderen starter med at oplade batteriet. Når batteriet efter 1 time er fuldt opladet slukker den grønne lampe og den røde lampe mærket "OFF" tænder.
- - - - - - - - -
Som jeg forstår det mangler der vist et par punktummer og kommaer. Og det er omvendt hvad brugsanvisningen anviser, idet det plejer at være den grønne lampe lampe der starter med at lyse på boremaskiner og der afsluttes med rød lampe ved fuld opladning af batteriet.
- - - - - - - - -
Men hovsa "OFF" knapper nævnes her hele 2 gange, hvorfor pokker er der så en "ON" knap på maskinen. Det er da godt vi har haft en boremaskine tidligere, så vi har en anelse omkring hvilke hjernebrikker vi skal flytte rundt med med hensyn til den nye boremaskine.





Ingen kommentarer: