torsdag den 2. oktober 2008

Finurlige beretninger.

Om menneskelige sindsstemninger og underfundige tænkemåder og sjove livsindstillinger. Og meget mere...




In naturalia. Kvinder er sådan nogen man kan mærke på, trykke dem blidt og alligevel er de som citroner. Hele tiden sure. Kvinder er også sådan nogen, der altid har travlt. De vasker tøj, vasker op, støver af, laver mad, strikker, syr, går på kursus, på slankekur, på indkøb, åh´r de køber ind. Det største problem de har, er hvordan der ser ud om morgenen IN NATURALIA:



2 eller 10. To kopper kaffe er bedre end 10 øl......!



Gratis glæder. De gratis glæder og fornøjelser er de bedste og billigste og dejligste. Desværre vil mennesker hellere bruge penge end at prøve på, at finde ud af, hvor dejlige de bedste og billigste glæder og fornøjelser ligger og er. Brug dem, de er foran dig hele tiden - hverdag - med dine øjne....!



Samvær. Et samleje er en moderne udgave af et træls samvær.



Hvad man i alderdommen opdager. Hvad man dog opdager i alderdommen.Virkeligheden er som triviallitteratur. En lang gentagelse af forfra. Det opdager man i alderdommen.



Kvinde kys. Når kvinder kysser er det optakten til et senere samliv. Derudover er hun helt vild og i ekstase. Senere finder hun ud af at hun lever som i trivial litteratur



Følelser og rastepladser. Følelser er noget mærk´ligt noget. De har det ligesom rastepladser. De dukker op og forsvinder igen.



Sandheden om slankekure. Portoen stiger og postvæsenet er blevet per automatik. Lige med undtagelse af postbudene. Postcyklerne bliver robustere og robustere og deres to posttasker bliver større og tungere. Jeg har faktisk aldrig set et Michelin overfed postbud. Slankeindustrien ville tabe terræn, hvis mit forslag og sandheden om slankekure kom for dagen. Forslaget og sandheden vil være, at alle tykke mennesker skal være postbude af profesion. De får ingen høj løn, men til gengæld har de ikke meget tid til at spise og de får masser af gratis motion, samt frisk luft.



Skaberi? Ægteskab er ægte skab(eri).



TV! TV! Det handler kun om de andre mennesker. Deres krige, sorger, problemer, fedme, fjant, sange, danse, livsstil og lettjente hurtige penge. Personligt foretrækker jeg, at have et liv for mig selv og for mig selv. Hvis jeg skulle vågne op til Bubber eller......., ville jeg slet ikke få min stille sjæl med mig resten af dagen.



Er det kriminalpolitiet der spørger´. Snak barnesprog: Hvad laver du? Ih hvor er det dejligt!? Har din dag gået godt idag? Hvor spændende! Hvad synes du? Går det godt med ungerne? Hvad får du tiden til at gå med, når du har fri? For fanden en masse spørgsmål? Er det kriminalpolitiet, tænker jeg, der udspørger? Oplever dette menneske ikke selv noget. Og hvad med om personen selv fortæller noget af interesse. Så lige pludselig får jeg mægtig travlt og skal nå noget på tid.



Mangelvarer. Sandheden er en mangelvare: Ve´ den der ikke har prøvet at blive "snydt", endda mere end en gang. Og hvis man bliver "snydt", skal man faktisk selv rette fejlen for "snyderen".



Edens Have. Livet er Edens Have. Der er mange ting at foretage sig, både aktivt og passivt. Det skulle være usandt, hvis der ikke var noget at se frem til.



Romantikens tidsalder - FØJ DA. Forskellen på schlüter og Vagabonden: De er lige store skvat og lige kedelige begge to. Vi mennesker er nemlig vokset ud over romantikens tidsalder.



Hypokonderi´. Hypokondere er mennesker der bruger deres følelser de forkerte steder. De bruger deres følelser inden for sig selv, i stedet for uden for sig selv.



Fat virkeligheden. En forfatter er en slags fatter for folket. Han får folket til at fatte virkeligheden for en tid.



Gir` & tar`. En guitar er en person, der gir´ og tar´ med samme ånd.



Impotente mænd. Mænd der er impotente er enten gift med kvinder, der lider af rengøringsvanvid. Eller også er mændede meget små.






Ingen kommentarer: