torsdag den 2. oktober 2008

Finurlige fortællinger

Om menneskelige sindsstemninger og underfundige tænkemåder og sjove livsindstillinger. Og meget mere...

Gratis goder.
Der er masser af gratis goder, ihvertilfælde i min hjemby Fredericia. Told og skattevæsenet har bare ikke opdaget det endnu. Her er strand og skov og voldanlæg og centrum og Legeland og bibliotek og at ose og havn. Fin natur og kirkegårde og DSB-gravpladser og smagsprøver og torvedage. Og som det sidste nye 2006 look, i bybilledet, har det offentlige regi fjernet alle bænke med rygstød i midtbyen og opsat dobbelt så mange bænke uden rygstød.

----------

Hvilket betyder, at folk der er dårlig gående, vores drankere, vores narkomaner, vores gamle, vores invandrere, folk med små børn og andet godtfolk, nu aldrig mere ses i bybilledet på bænkene. De kan ikke hilse på os der går forbi og få en snak. Og os der går forbi bænkene, kan ikke hilse på dem og få en snak. Vi skal være så sociale og så må vi alligevel ikke komme hinanden, hverken ved og nær.

Underfundige tænder.
Tænder er noget underfundigt mægtig sjovt materiale. Tænderne kan have mange forskellige hvidlige nuancer.For eksempel: rødlighvid, blålighvid, grålighvid, brunlighvid, snavsethvid. Og mange andre nuancer. Jeg undrer mig over, at tænder er hvide, når man er barn. Så bliver tænderne endnu mere hvidlige, når folk bliver voksen. Og når man bliver ældre, så bliver tænderne KRIDT - HVIDE. Sikken en underfundighed.

Skønhedsfabrikation.
Skønhedsfabrikation har vokseværk. Men skønhed skal jo komme indvendig fra. Det er lidt ligesom de gammeldags husge-råd, at hvis du har dårlig mave og "tyndskid" skal du bare spise bananer eller rugbrød med leverposteg. Og hvis du har hård mave, så skal du bare spise svedsker eller brunkål. FUNNY-HONNIE!!!FUNNY-MONEY!!!

Kloge ord.
Hvis konen er glad - så læs et blad

Ingen sukker - ingen tandhuller

Har du ondt - tag en punch

Slankeråd - spis brunkål

Få tanker - få problemer

Er manden gal - tag til bal

Halver´ din rygetrang - ryg halve cigaretter

Anekdoter.
Verden er fyldt med energi! Brændselsenergi -Energidrik - Vindmølleenergi - Energivinduer - Pengeenergi - .......energi - .....energi - Energi....Alligevel fosser vinterkulden ind af mine vinduer og døre på grund af dårlige tætningslister.

Host - Støn.
Ikke rygere er umenneskelige. De har en evne til altid at mænge sig med rygere. Derudover beklager de sig altid. Host - host - støn - støn.

Sterilitationssprøjten.
P-sprøjten (depo provera - en slags sterialisationssprøjte) får skyld for meget. I en verden, hvor der altid også har eksisteret overvægt, fedme, dårlige ben, dårlig ånde, med videre.

I stedet for kastration.
"Det hvide snit" kunne bruges i stedet for kastration til perverse børne sex mishandlere. Så vidste man da, at overtrykket blev undertrykt.

Weekend - sindsstemninger.
Weekender opleves forskelligt fra person til person. For nogen mennesker har weekenden gået godt, for nogen har den gået dårligt og for nogen er den bare gået.

Penisforlænger.
En penisforlænger, er når "dyret" kommer op i det mandlige lem. Heldigvis for kvinderne.

Mijauer
En kvinde der mijauer ligesom en kat, har været gift for længe med den samme mand.


Ingen kommentarer: