fredag den 31. oktober 2008

Flexjob - En flexers pinsler.

Mennesket skal trille ned på gulvet og derefter rejse sig op, når det skal ud af sengen. Alt det nedgang i menneskets afmagt og kraftesløshed er sket på utrolig kort tid.


Mennesket har været i flex-job på kontrakt 3 uger nu i Fredericia. 3 timer om dagen. Mennesket er nu så ringe og smertefyldt og nedbrudt, at mennesket kun magter at passe sit flexjob og være syg når mennesket har fri. Kræfter til social samvær eller huslige ting er gået i glemmebogen.

Mennesket er flexer, der skal skåne arme og ben, men efter at have læst det meste på mange forummer, har jeg indset, at mennesket aldrig har fået at vide af en jobkonsulet, at der skal være indlagte pauser og at der må være sket en stor misforståelse i menneskets sag og der må være "nogen" der har sovet totalt i timen i menneskets sag, idet mennesket jo overhovedet ikke er menneske mere.

Jeg bliver sku bange for om mennesket kan overleve dette her, for mennesket er af den gamle skole og prøver til, om mennesket kan klare sin tilværelse. Mennesket er i et enkeltmands firma og chefen er ok og flink, og der er meget travlt i firmaet, altså stressende travlt, det er jo et gode, idet der er kundegrundlag.
Mennesket er dog for ringe til stresbelastende arbejde uden pauser. Mennesket møder endda en halv time før mennesket skal møde, for at nå de 3 timers arbejde. Så mennesket arbejder 3 1/2 time på fuld kraft og chefen møder ind den sidste time mennesket er på jobbet. Det vil sige flex-mennesket arbejder 3 1/2 time stående og gående i et langt sejt træk, uden bare 5 minutters pause. Menneskets ene ben er så belastet og febervarmt og hævet af anstrengelserne, at mennesket end ikke kan sove om natten for smerter, ud over de andre smerter, der også er til stede. Og mennesket skal skåne arme og ben. Og mennesket er af en støbning, der kan få "noget fra hånden".

Forrige mandag gik mennesket til læge for, at se om mennesket kan få akut en benskinne på, for ellers tror mennesket ikke det kan gå og stå overhovedet til næste weekend. Mennesket vil også bede om et forhøjet toilet-sæde , idet mennesket ikke magter at sidde sig så langt ned, når det skal på toilet. Pluds mennesket vil bede om 4 kugler det kan få under sin seng, da den føles for lav og mennesket skal trille ned på gulvet og derefter rejse sig op, når det skal ud af sengen. Alt det nedgang i menneskets afmagt og kraftesløshed er sket på utrolig kort tid.
Mennesket ved ikke hvad det skal gøre og det ved jeg "dæleme" heller ikke. Den er helt gal, hjælp mig med at hjælpe flex-mennesket, som jo er sygt og i trible-rollen. Mennesket er også begyndt at græde ofte, og især når det har fri fra flex-jobbet, smerterne er u-udholdelig og medicinforbruget er steget betragteligt.

Hvis du vil vide lidt mere omkring menneskets situation læs venligst her:

http://vikasweb-vikasweb.blogspot.com/2008/10/flexjob-dur-det.html

Den har jeg udlagt fornylig på webben i fortvivlelse over et med-menneskes situation.

Med venlig Hilsen

En medborger.



Ingen kommentarer: