onsdag den 1. oktober 2008

Lidenskabs-optimering - TAK. Ventetider - NEJ TAK.

Ventetids ordet "ventetider" giver frustration både for de folk der venter og de folk der skal arbejde med at nedbringe ventetids-stakkene. -Artikel




Lidenskabs-optimering TAK.
Lidenskabsløshed skaber fremmedgjorte og frustrerede mennesker. Alle hjernevridere burde afskaffes. Afskaffes burde også psykiatere, sociale medarbejdere, præster og så videre.
~ ~ ~ ~ ~ ~
I stedet for skal vi have lidenskabsmedarbejdere og lidenskabs-optimering og så videre eller noget i den stil. Noget som kan fremme og hjælpe mennesker med at finde deres kreativitet og folks plusser og glæden ved at finde en mening i livet.
~ ~ ~ ~ ~ ~
Det giver glade mennesker. Livsglæden kommer af sig selv, når folk begynder, at se meningen og "dagene går på raske fjed".
~ ~ ~ ~ ~ ~
Ventetider - NEJ TAK.
Samtidig skulle ordet ventetider afskaffes eller smides ud af det danske ordforråd. Ventetids ordet "ventetider" giver frustration både for de folk der veeenter og de folk der skal arbejde med at nedbringe veeentetids-stakkene. Som jo har ophobet sig fra et højhus til en skyskraber-lignende dingenot som alligevel ikke kan overståes, sådan ligesom tryllekunstneren Abra Kadabra.

Ingen kommentarer: