fredag den 7. november 2008

Aftale sikrer 300 ekstra betjente!!!

(Læst på tekst-tv2, den 07.11.08).

Der er indgået en aftale om politireformen, oplyser justitsminister Brian Mikkelsen.

Den giver 300 ekstra betjente i løbet af de kommende 2 år, samt kontorpersonale, som vil frigøre omkring 200 betjente.

Samlet vil landets politistationer få 250 HK`ere, der skal aflaste ved skrivebordene og sende flere politifolk på gaden.

Prisen for hele pakken er 850 millioner kroner og indebærer blandt andet også, at man nedsætter en følgegruppe af eksperter, som kan følge implementeringen af politireformen.


Sådan læser jeg justitsministerens oplysning:
  • Danmark får 300 flere betjente i de kommende 2 år.

  • Danmark får 250 Hk`ere ansat på politistationer som kontorpersonale. Disse vil frigøre omkring 200 betjentes (kontornusseri).

  • Danmark får altså ansat på politistationer i hele Riget 300 flere betjente, og 250 flere kontorpersonaler. Alt i alt 550 flere ansatte.

  • Disse 550 flere ansatte bliver til 300 nye oprettede betjent stillinger og frigørelse af 200 betjentes kontornusseri (på grund af de 250 nyoprettede HK stillinger), men det medfører jo kun 500 flere betjente til rent politiarbejde. Det offentlige ansætter herved 550 nye folk for at 500 politifolk kan udføre deres job. Det er sku da for dyrt!

  • Danmark får på grund af dette tiltag tilført 850 millioner for dette nye tiltag, som regeringen kalder en - pakke.

  • Men det er jo ikke hele historien. Når jeg omregner de 850 millioner kroner og dividerer dem med 550 nye personaler hos politiet, får jeg et pris-niveau på over 1,5 million kroner per ansat og hver ny ansat får jo ikke 1,5 million i løn – VEL. Vi har endnu ikke hørt om mange betjente og kontornussere der får halvanden million kroner i årlig løn.

  • Nej – pakken indeholder nemlig også noget meget dyrt for System-Danmark. Der følger ”en hel hale med af eksperter” til en nedsættelse af en ”hær” af en følgegruppe af eksperter, som skal følge implementeringen af politireformen. Skal det forståes som hele politireformen eller skal det forståes som at, aflure om de 550 ny-ansatte er deres arbejde værd. Således at folkets klager og nødopråb kan afdæmpes.

  • Denne ”hær” af eksperter spiser jo vores skattekroner op i årevis og tilfører ikke reelt arbejde eller politiarbejde.


Antal postnumre i Danmark.
Der er i Danmark 1.155 forskellige antal postnumre. De fordeler sig med 620 antal postnumre i København & 535 antal postnumre for det øvrige Danmark. (Færøerne og Grønland er slet ikke talt med).


  1. Det skal nok blive godt med 2,31 betjent mere i gennemsnit, til hvert postnummer i hele Danmark. Men det omgår regeringen ved at have lavet nye amts-streger på papiret, i deres spareiver og forenkling af stordrifts-fordele.

  2. Drop dog den hær af eksperter. Fy Fand` som svenskerne siger, de eksperter de er sku` da for dyrt købte for Danskernes Skattekroner. Eksperterne finder jo kun ud af, om mange år, at det ikke gik godt nok eller at det rent faktisk gik rimeligt. Det er kun 1 eller 2 ud af 2 muligheder disse eksperter kan finde ud af .

  3. Ansæt 3 til 4 gange så mange betjente og kontornussere hos politiet, så Riget får fra 6,93 til 9,24 betjente mere i gennemsnit per postnummer, i stedet for de 2,31 i gennemsnit. -Og drop så de eksperter.


Om jeg tror på, at de 850 millioner er givet dårligt ud! – Om jeg tror de 850 millioner kroner er givet godt ud!. -Den er der vist kun justitsminister Brian Mikkelsen og regeringen der tror på!

Ingen kommentarer: