onsdag den 12. november 2008

En ”forplumret” bedre verden. –Artikel.

-Om jeg synes kommunerne skal få orden i deres trætheds-symdromer, før de pålægges, at begynde på nye tiltag som at overtage jobnet. –JA!



”Klap lige hesten lidt!”
Der snakkes og skrives rigtig meget omkring ordet en bedre verden. Vi skal så meget og gøre så meget og lave så mange nye tiltag. Vi skal have skoler der ikke er nedslidte. Vi skal have mere motorvej og flere broer. Vi skal gøre noget for at afhjælpe utilpassede og få dem på normalitetens spor. Vi skal gøre mere for ældreplejen. Vi skal hjælpe syge, så de kan blive flexjobbere, når de ikke kan magte normalitetens krav om 37 timers arbejdsuge.

Vi skal have mere politi. Flere undersøgelser og implementeringer af alle de tiltag der oprettes. Vi skal hindre flittige udlændinge i at jobbe eller blive gift i Danmark. Vi skal have sygehusene til at fungere uden ventetider. Vi skal hæve pensionsalderen. Vi skal uddannes mere. Vi skal være team-mennesker og udadvendte og snakkesalige som 2/3 af verden er baseret på og omkring; selv om 1/3 af menneskene er indadvendte og mere lyttende og holder af at jobbe på stille ”oaser” og ikke har behov for at have ”rundsave på albuerne”. –Er tiden ikke kommet til at kommunerne ”lige klapper hesten lidt?”


Trætheds-symdromet eller metal-træthed.
Hvordan mon en bedre verden ville være, hvis alle snakkesalige mennesker pludselig skulle jobbe på stille ”oaser” og alle lyttende mennesker pludselig, skulle være snakkesalige. Da menneskene jo ikke har prøvet denne omvendte menneske-job-verden, vil de jo nok sige, at det kan vi ikke gøre, selv om lyttende mennesker også kan være i besiddelse af handlekraft og opfinde nye tiltag.

Da jeg den 11 november 2008 læser på tekst-tv2, at nu skal jobnet (arbejdsformidlingen) overtages af kommunerne. Sank jeg en klump i halsen, og tænkte, at det må da være løgn. Og jeg bogstaveligt gik i chok. Kommunernes trætheds-symdrom læs: metal-træthed – udsulter vores skattepenge og vores tid.

Kommunerne kan ikke engang magte deres egne undersøgelser og implementeringer og nye tiltag som de skal tage sig af, men deres byfornyelser og kulturelle ting og alt nytænkning får første prioritet.



Kommunernes årelange ventetider på dit og dat.
Kommunerne har op til års ventetider på bogstaveligt talt alt mellem ”himmel og jord” af ankesager der ligger og venter på en anden system-instans får tid til at afgøre ankesagen, utilpassede, manglende plejehjemspladser, manglende aflastningspladser for svagelige ældre og unge og psykisk syge, damp-mennesker og andet.

Der mangler parkeringsplads-modeller folk kan forstå og bruge til noget. Kommunernes tekniske forvaltninger forvalter ofte forkert, og nogle steder i Danmark venter blandt andet landmænd på afgørelser i årelange sager.

Politiet lider af trætheds-symdrom. Sygehusene lider af trætheds-symdrom. Kommunerne lider af trætheds-symdrom. Ældrepleje og utilpassede lider af trætheds-symdrom. Parkeringspladser og visse vejstrækninger for eksempel Vejle fjordsbroen lider af trætheds-symdrom. Vold og hjemmerøverier og indbrud og narko lider af trætheds-symdrom og meget andet lider af trætheds-symdrom.

Hvis du lige kære læser, oversætter ordet trætheds-symdrom med metal-træthed, så kommer du på rette forståelses-spor.




-Om jeg synes kommunerne skal få orden i deres trætheds-symdromer, før de pålægges, at begynde på nye tiltag som at overtage jobnet. –JA!


Ingen kommentarer: