torsdag den 22. januar 2009

Feng Shui, en gammel kinesisk lære.

En gammel kinesisk lære.
Den gamle kinesiske lære Feng Shui, kan påvirke helbred, velstand, lykke, karriere og sociale relationer i gunstige retninger, ved ganske få og små ændringer i dit hjem, på dit hus og i din have. Påvirkningerne er, udsmykninger, farvenuancer, orden, ændringer af hjørner eller omrokering af enkelte møbler og andre muligheder.

Ved hjælp af udsmykning og indretning kan du hæmme negativ chi-energi og fremme positiv chi-energi og leve og skabe positiv harmoni og velvære i dine omgivelser.

Feng Shui er også en indretnings-teori.
Feng Shui ideen eller videnskaben, går ud på at ofre en del opmærksomhed, på den plads eller det område, som du ønsker at bearbejde eller påvirke i en gunstigere retning. Således at du fremmer en effekt i en heldigere retning, hvad enten retningen skal være indenfor dit helbred, din karriere, lykke, velstand eller dine sociale relationer.

Du kan erstatte og supplere dårlig chi med materialer, former og farver. Der vil derfor være mange mulige løsninger, på lette og svære problem-områder. Hvis du ønsker, at foretage en ændring omkring et område, med en Feng Shui løsning. Du bør udnytte de gode og positive chi-retninger og afhjælpe de negative dårlige chi-retninger i Feng Shui indretnings-teorien.

Ingen kommentarer: