tirsdag den 6. januar 2009

Tankekraft og indre dialoger.












  • Det tager lige så lang tid, at tænke en tanke omkring handlekraft, som at tænke en tanke omkring dovenskab eller kedsomhed.


  • Det tager ligeså lang tid, at tænke tanken om udsættelse af en ting til i morgen, som at tænke tanken på at udføre tingen i dag.


At tænke store tanker.
De samtaler og monologer du fører med dig selv i dagligdagen inde i dit hoved, er det din personlighed foretager sig hver dag. De indre samtaler er din personlighed og dine omgivelser og din status i samfundet. Det er også dit velbefindende og din rigdom på alle områder, både indvendig velvære og ydre individuelle omgivelser. Det kan også være dine mangler på velbefindende, din afmagt og dine triste omgivelser.

Du skal derfor altid tænke store tanker, og gode og smukke tanker, omkring dit velbefindende og din personlighed, end lige der hvor din samfunds-status er lige nu. I Bibelen står der skrevet: I begyndelsen var ordet.” –Dine indre samtaler og ord skal tages meget alvorligt. Dine ord skaber din fremtidige personlighed, hvor du vokser og gror på ON og TÆND knappen. Eller hvor du står på standby på OFF eller SLUK knappen.

Kraftfulde ord-samtaler.
Hemmeligheden til din fremtidige velfærd og dit velbefindende er, at tænke kraftfulde ord-samtaler, når du fører dine enesamtaler med dig selv, inde i dit hoved, i dagligdagen. Således, at dine indre dialoger og enetaler med dig selv, fremmer dine ønsker og mål.

Tænk kun på ord der gror, og giver vækst.
Kommer du til at fristes af ord, der visner og dør, skal du med det samme føre dine indre enesamtaler ind på kraftfulde ord, der gror og fremmer dine ønskers fremtidige virkeligheder og ønsker og mål.

For eksempel kan dine tvangstanker være en sygdom eller uønskede prøvelser, hvor du står på standby på OFF eller SLUK knappen. Dine tvangstanker kan også være de hemmelige redskaber fra Bibelen: ”I begyndelsen var ordet,” således at du kun tænker gode og smukke og handlekraftige tanker. Du skal derfor kun bruge ord der vokser og gror, således at du hele tiden har åbnet for ON eller TÆND knappen.
-

Ingen kommentarer: