onsdag den 11. februar 2009

IT Factory og Stein Bagger.

Men søg endelig stillinger i It Factory - Stein Bagger vil være Bag-Tremmer-Direktør. IT Factory mangler en Direktør, måske en Økonomichef, og så mangler de folk der kan fremskaffe rene straffeattester.

Selve Stein Bagger-fidusen er da yderst genial, men så vidt jeg husker er et af de 10 bud fra bibelen følgende: “Du må ikke stjæle,” –det gælder vel også bevidst snyd og bedrag.

Og så er det ikke Matador-spillet Stein Bagger spiller, men nærmest metafysisk har han overgået den menneskelige hjernes kapasitet i umoralskhed.

Men søg endelig stillinger i It Factory. De mangler en Direktør, måske en Økonomichef, og så mangler de folk der kan fremskaffe rene straffeattester.

Det er jo så moderne og nærmest en trend at ledere og andre godtfolk skal være dynamiske og selvstartere og social velfungerende og mange andre ydre ting. Nogle af dem er grænseoverskridende dynamiske.

Når de årelange retssager er overstået og alle de grænseoverskridende dynamiske godtfolk sidder lang lang tid i vores overfyldte fængsler. Så kan det være, at de mindre dynamiske danskere, kan få nogle af de bedre lønnede job, således at bagmandspolitiet, dommere og fængselspladser ikke skal overbebyrdes og betales af danskernes skattekroner.

Ingen kommentarer: