fredag den 20. februar 2009

Programmer din underbevidsthed.


Focuser på at få ting til at ske.
Det kaldes NLP eller tankekraft eller metafysisk eller loven om attraktion eller andre talemåder. Der er individuelle forskelle. Men det handler i bund og grund om den samme ene ting, som mennesket gerne vil have til formål at opnå. Nemlig sundhed, lykke, rigdom, frihed, kærlighed og så videre. Det vil sige, at mennesket ikke altid skal focusere på hvad det ønsker og gerne vil opnå, men have focus på, hvad mennesket vil have til at ske fremover. Og med det formål konstruere en fremtid, der matcher personlig trivlsel.

Din underbevidsthed er følsom overfor dine fremherskende tanker. Du behøver kun at tænke på noget bekymrende, og dit ubevidste sørger straks for, at du føler dig nedslået eller frygtsom i sindet. Da det underbevidste er alle steder, begynder din krop at reagere i hver celle overalt i kroppen, helt ned til mindste molekyle. Derved skaber du en situation med bekymrethed. Hvis du i længere tid bliver ved med at tænke på din bekymring, kan det ofte være sådan, at du endda bliver overbekymret og genererer selv en overbekymrethed.

Du er nødt til at begynde at tænke på, at du kan hjælpe dig selv, ved at focusere på tanker der fremmer glæde. Havde du for eksempel tænkt på din bekymrethed i kortere tid, og konstrueret nogle mindre bekymrende ord-sætninger, ville dit sind og din krop have opført sig anderledes. Du kunne have tænkt, at det er snart er overstået eller at det er ikke så slemt, som du gør det til.

Hold af det du siger & sig det du holder af.
Ligesom man træner sig selv, når man går til sport, kan du lære at træne ord-sætninger. Du skal sige ting både i tanke og tale, som du nærmest føler Weelnes ved, således at du hurtigere kommer til at føle dig godt tilpas. Du kan for eksempel bruge 10 minutter nogle gange om ugen på at træne ord-sætninger, som du føler dig godt tilpas ved. Her kommer et par eksempler:

1. Ih, hvor har jeg et dejligt og fredfyldt hjem (giver følelse af ro).
2. Nu går jeg ud og pudser badeværelses-spejlet, så det skinner stjerneklart på mig, når jeg står og kigger lidt ind i det (giver følelse af klarhed og renhed).
3. Nu ringer jeg til min veninde eller datter eller bror, for jeg bliver i så godt humør, når jeg snakker med hende eller ham (giver følelse af stabilitet og samværd).

Du er nødt til at focusere og samle på tanker, der giver dig overflod og overskud af følelser, som fremmer din følelsesmæssige tilstand.

Prioriter på smukt – men ikke på problemer.
Alt opstartes fra din underbevidsthed. De fleste mennesker tænker ikke meget over, at de selv programmerer sig til den følelsesmæssige tilstand, som de befinder sig i for tiden. Gør det derfor til din første prioritet, at træne dig selv nogle gange om ugen i at programmere din underbevidsthed.

Eksperter siger, at det tager fra 21 dage til 28 dage, at ændre eller bryde en dårlig vane. Eksperter siger også, at det hele starter i din underbevidsthed og dit sind. Det vil sige, at den måde du tænker og føler på, er startet i din underbevidsthed og dit sind udfra dine egne tænkemønstre. Du bør derfor træne din underbevidsthed nogle gange om ugen i cirka 10 minutter. Således, at du med tiden kommer ind i følelserne af konsekvens Weelnes og trivlsel. Det gavner både sig selv og dine omgivelser.

Ingen kommentarer: