søndag den 20. juli 2008

Prinsessen! - vold og terror mod 6-årige Tilde!

6-årige Tildes oplevelse af mishandling hvor hendes angst helt ind i sjælens og bevidstløshedens verden følges detaljeret fra barnets verdenssyn. -Læs denne novelle.

BARNDOMSPRÆGNING TAGES MED IND I VOKSENLIVET!

Tilde sidder ved køkkenbordet og spiser sin aftensmad, alene. Hun er 6 år gammel og en meget spinkel pige. Aftensmaden er risengrød med sukker og kanel. Tårerne løber langsomt ned af Tildes kinder, mens hun spiser. Hun holder meget af risengrød med sukker og kanel på. Alligevel spiser hun grøden korn for korn, og hun tager meget, meget lang tid om at spise grøden. Efter en halv time har Tilde kun spist næsten det kvarte af grøden.

Pludselig står Tildes far i døråbningen og siger hårdt til Tilde, at nu må hun "fandeme" skynde sig at spise sin grød, så hun kan få sin røvfuld. Tildes hjerte springer et par slag over. Hun kan ikke røre sig og er stivnet af rædsel, mens hun spagt hvisker sit -ja. Hun prøver og prøver at spise hurtig. Men hun kan kun spise et korn ad gangen. Hun er stadig "stivnet" af skræk. Hjertet springer stadig et par slag over og tårerne triller stadig ned af kinderne. Tilde kan ikke forstå de voksne. Fordi hun har leget en leg og legen kan de voksne ikke li`.

Men Tilde kunne godt li´ legen. Tilde legede eventyr og trolde og gode feer. Hun kan ikke huske hvordan hun kom til at tage morens læbestift og presse den ned i farens piber. Tildes far har mange piber og de er meget forbudte for børn. Næsten ligeså forbudt som Gud, selv om man aldrig ser Gud. Gud hjælper heller aldrig Tilde, når hun er bange for at få klø af faren eller moren. Tilde forstår ikke det der med Gud, som skal trøste alle børn, men aldrig hende. Tilde har spist over det kvarte af risengrøden nu.

Pludselig kommer faren farende ud i køkkenet med en kæp. Tilde er helt stivnet og har så ondt i maven og næsten over hendes hele spinkle krop. Hun ved godt hvad der skal til at ske. Hun har prøvet det før. Faren siger ingenting, men ser ond ud, mens han hiver Tilde ned af køkkenstolen. Han holder godt fast i hendes ene arm, mens han med den anden slår og slår med kæppen. Alting drejer rundt for Tilde og bliver så tåget. Både af tårerne og af tågen bliver Tilde mere og mere blind. Til sidst kan hun ikke se mere og hun kan heller ikke huske eller tænke.

Da Tilde begynder at vågne op af bevistløsheden, er der stadig tågen. Hun begynder at huske eller tænke. Hun er helt våd i hele hovedet, det er nok tårerne. I et lille øjeblik er det stadig tåget for Tildes øjne, men hun begynder at kan se lidt klarere. Til sidst er tågen helt væk og Tilde kan nu se, at hun ligger på køkkengulvet. Det våde på Tildes ansigt er ikke kun tårer, det er også blod. Næseblod. Tilde bliver liggende lidt på gulvet, mens tårerne stadig løber ned ad ansigtet. Hun skal sunde sig lidt endnu og hun har også tisset i bukserne. Hun tænker på, at hvis hun bare var adopteret. Bare hun var adopteret. Og bare det ringede på døren og der stod en glad mand og dame udenfor døren. Som fortalte hendes far og mor, at nu ville de tage deres lille prinsesse med sig hjem.


Ingen kommentarer: