mandag den 20. oktober 2008

Sæt de unge utilpassede i lære hos HA`eren JØNKE

Jønkes ”synderegister” er vel dårlig bedre eller værre end Thorsen og Trads og Riskærs og andre godtfolks ”synderegister”.


JØNKE – UDE AF FÆNGSLET.
Jeg sidder i min stue og spiser sent eftermiddags–frokost i uge 42 her i år 2008. Samtidig med indtagelsen af frokosten zapper jeg lidt på fjernsynet. Mit blik fanger et interview med HA-rockeren Jønke den dag han er lukket ud af fængslet.


Intervieweren er fra den hårde kerne og hun stiller spørgsmål noget nær som i Operation-X. Det er spørgsmål der ligesom kræver svar. Men Jønke han kan klare at svare på spørgsmålene. Og der er jo noget sandt i nogle af Jønkes svar. For eksempel overfaldet, som på Jønke for 10 måneder siden, er jo noget der også sker tilfældigt for almindelige borgere i Danmark.

Almindelige uskyldige mennesker bliver tilfældigt knivdræbt, bliver banket ihjel med køller og en far bliver dræbt på vej hjem fra en festlig aften i en tilfældig bys natteliv. Folk bliver dræbt ved hjemmerøverier, eller kvalt af luftmangel i en container under udførelse af sit job for at tjene penge til at leve og bo for.



UTILPASSEDE - MYRDER TILFÆLDIGE BORGERE.
I dag bliver borgere også slået ihjel af børn under 18 år, der har mistet forstanden et sted mellem pottetræningen og sutteafvænningen. Det er da pokkers for galt og jeg tænker meget på de familier der skal undvære deres pårørende så tragisk og så brat og så hurtigt, i et split sekund. Blot for at nogle unge utilpassede ego-nørder kan vise ”nogen”, at de er helte og tør mere end de andre ”kyllinger” i lige deres slæng af foreningen af hjerne-underudviklede skarnsunger.

Da jeg var barn og ung var der ikke noget der hed utilpassede. Det hed sandheden, nemlig uopdragne eller skidt-knægte eller skidt-tøser. Derfor havde vi opdragelses-anstalter dengang. I dag bruger samfundet mange spildtimer og spild-penge på at diskutere og parlamentere med de utilpassede uopdragne skidt-skarnsunger. Og de kan sige lige hvad der passer dem i tv-udsendelser og til deres behandlere og politiet og andre godtfolk.

De siger entals ord-sætninger som, ”fuck dig mand” eller ”du er hjernedød mand” om mange ting, hver gang der er noget de ikke gider at høre omkring hvordan man begår sig blandt sine medmennesker. De har kun gået i skole præcis så længe, at de kun har lært entals ord-sætninger som for eksempel mand.

De siger mand, mand, mand og mand i hver anden sætning de siger. De har nemlig ikke lært at navneords ord-sætninger kan være i flertal og at der findes flere mænd. Derfor kan de ikke bruge navneordet mænd. Det ville jo også lyde fjollet hvis de utilpassede skarnsunger sagde, ”fuck dig mænd” eller ”du er hjernedød mænd.” Så ville samfundet da først høre, at de uopdragne skulle have deres skolepenge refunderet.

Disse ”fuck dig mand” og andre mand-sætninger bruger de utilpassede under samtaler i en evig spildtids-uendelighed. De har brugt entalsordet i så mange år, at de selv tror det er sandheden omkring ordet mand og andre sætninger, for at forliges og enes i fordragelighed med den øvrige befolkning.

SÆT DE UNGE UTILPASSEDE I LÆRE HOS HA`eren JØNKE.
Faktisk synes jeg samfundet skulle droppe at spilde flere penge og spildtids-resourcer på at opdrage disse usædvanlige uopdragne manipulerende entals-talende flabede lømler og sætte dem i lære som menneske hos Jønke.


Mon ikke Jønke er en mand af format alligevel. Selv om han har siddet en del i fængsel er det jo ikke problemer med at omgås den helt almindelige ordinære samfundsborger han har siddet i fængsel for. Han har retslægers ord på papir på, at han kan styre sit sind og ikke er kugleskør. Denne styring af hans sind, må han kunne lære utilpassede uopdragne manipulerende entals-talende flabede lømler, at de også kan lære at styre deres sind. Og hvis Jønke kan lære de første 10 skidt-knægte at styre deres sind skal Jønke have tre-dobbelt løn, fordi han kan præstere mere end samfundets offentlige instanser kan og har resourcer til.

Jønke er jo ikke kugleskør ligesom Peter Lundin. Peter Lundin ville aldrig få lov til at gå en hunde-lufte-tur med min hund. Men det må Jønke gerne. Jeg har stor tillid til Jønke, han har ikke overfaldet og dræbt folk fra den almene befolkning. Han har ikke dræbt sin mor, sin kæreste og 2 børn.

HVIS IKKE DET ER KAOS OG UDEN STYRING og ude af proportioner, hvad er det så?
Hvor er politikerne henne? Den ro og orden vi skulle have i samfundet så avisbude kan tjene lommepenge og hjemmerøverier af vores forældre og gamle og familiemedlemmer ikke forekommer? Hvor er den ro og orden? Den eksisterer ikke! Den er ødelagt af utilpassede. Det er kaos og uden styring, her og der og alle vegne. I ”Københavnstrup” udleverer politiet nu mobilnumre til privatfolk i visse kvarterer fordi privatfolk ikke kan komme i forbindelse med politiets 114 nummer. Hvis ikke det er kaos og uden styring og ude af proportioner, hvad er det så?

Jønkes ”synderegister” er vel dårlig bedre eller værre end Thorsen og Trads og Riskærs og andre godtfolks ”synderegister”.

Så zapper jeg videre på tv-et. Jeg må ”brække mig”. Der var Desperate Houswife og Sex and the City. Det var mere end min virkeligheds-verden kunne relatere sig til. Jeg slukkede for fjerneren.


LAD OS FÅ NOGET miljø-samfundstilpasning af de unge utilpassede!
Som jeg ser det, har vi menneskelige miljø-tilpasnings-problemer af utilpassede, der ligesom bør vægtes mere end de miljø-problemer & CO2-problemer politikerne udbassunerer til almen befolkningen.

Lad os få noget miljø-samfundstilpasning af de unge utilpassede.

Et samfund fungerer bedst når lige børn ligesom leger sammen. Med det mener jeg, at vi alle sammen kan styre vores sindsstemninger, således at vi ikke skader og myrder de mennesker vi møder på vores livsvej, med køller, knive, drab, røverier og mange andre spøjse ting.

Læs mere om ballademager-mentaliteter og utilpassede her:

http://vikasweb-vikasweb.blogspot.com/2008/10/tankeeksperimenter.html

Og her:

http://vikasweb-vikasweb.blogspot.com/2008/07/med-kniven-for-struben-klumme.html

Ingen kommentarer: