søndag den 2. november 2008

Farvepsykologi - Farvebevidsthed

Det handler om bevidst medleven og oplevelses-evnerne. Det er så tankevækkende, at vi burde tænke over det.Vi bestemmer selv, om vi vil lægge mærke til, at vi er farvebevidste. Det er ikke nogen nyhed, at kreative sansene mennesker, må have det bedre med sig selv end dovne mennesker. Der vil altid være noget dejligt i, altid at være sansende og i gang med "et eller andet" frem for at være ikke sansende eller passiv med hensyn til personlig farvevalg eller farvevalg i dit hjem.

Vi vælger alle sammen farver og farvesammensætning efter vores egen (hjernes) evne, og hvad vi har lyst til at gide at evne. Vi kan være langsomt opfattende eller hurtigt opfattende. Dovne eller kreative. Vi bestemmer faktisk selv over vores evner. Undtagen selvfølgelig, hvis vi har en legemlig defekt.

Vedrørende farvers kulører frem til blandingsfarver er der store muligheder og inspiration i at finde lige de matchfarver der passer lige til dit hjems sammensætning og din egen personlige sammensætning af din beklædning. Det handler om bevidst medleven og oplevelsesevnerne. Eller om at være usansende, uden at lægge mærke til, at der eksisterer farver overhovedet. Det er så tankevækkende, at vi burde tænke over det.
Ingen kommentarer: