STEGTE SILD – 4 personer.
¾-1 kg ferske sild (4-8 fisk)
½ spsk. Salt
Til panering:
Rasp eller hvedemel eller rugmel
Til stegning:
2 spsk smør
Rens silden.
Tag rygbenet ud og drys lidt salt i bughulen.
Vend silden i mel eller rugmel eller rasp.
Opvarm en stegepande.
Brun smørret og læg sildene heri.
Ikke for mange ad gangen.
Steg dem langsomt – pænt brune på begge sider.
MARINEREDE SILD – 4 personer
8 – 10 stegte sild
3 dl. Eddike
1 dl. Sukker
½ tsk peber
3 løg dild efter behag
Bland peber og sukker og rør eddiken i.
Skær løgene i tynde skiver og klip dilden fint.
Hæld marinaden over de stegte sild.
Læg løg og dild ovenpå.
Marinade (koges) – bruges kun hvis du vil lave kogt marinade!
2 dl eddike
½ dl. Vand
2 laurbærblade
3-4 sennephkorn
2-4 spsk sukker
2-3 løg
Ingen kommentarer:
Send en kommentar