onsdag den 21. januar 2009

Mugabes knips med fingrene.



Mugabe.




-
Mugabe har det lige som tryllekunstneren Abra Kadabra. Med et knips med fingrene, kan han fjerne kolera fra sagesløse mennesker, der lever en ynkelig tilværelse under hans regime.

Mon det er utopi, at vi kunne bruge Robert Mugabe i danmark, under kontrolleret kontrol selvfølgelig. Mugabe er en meget dynamisk leder. Ikke til at få noget igangsat, for selvstarter er han ikke. Men at få noget afsluttet på et split-sekund, det er han rigtig dygtig til. Men det er vist kun ham selv der synes det.

Efter at have knipset med fingrene, lidt ligesom tryllekunstneren Abra Kadabra, har Mugabe fjernet kolera fra sydafrika. Han er dygtig, psykopaten Mugabe. Han har det der knips med fingrene, og så er problemerne fjernet fra lystavlen eller landet. Han har tidligere fjernet hungersnød fra sit land og nu kan han lave billion-dollar-pengesedler.

Det var derfor, at jeg tænkte på, om vi kunne bruge Mugabe i Danmark under kontrollerede betingelser. Da vi en del steder efterhånden i dansk regering og danske kommuner, ikke mangler dynamiske igangsættere og selvstartere, men mangler, at kan få ting og sager afsluttede, med det der knips med fingrene, og få ting afsluttet og fjernet fra lystavlen eller landet.

For eksempel rigets flaskehalse med mangel på personale eller penge til for eksempel ældrepleje, ventetider ved arbejdsskadestyrelsen,
udlændingestyrelsen, ankesager i kommunale regi, kloakforringelser, utilpassede der ikke kan tilpasses, fyldte fængsler, dyre madordninger, og mange andre ting og tiltag, som bliver ved med at være flaskehalse i riget Danmark.

Nu har vi fået bankpakken, og de penge til dette tiltag, må nødvendigvis forhale og forringe rigets flaskehals-problematikker med yderligere længere langvarige ventetider.


  1. Riget bliver ved med at fremstille nye tiltag, moderniseringer, nytænkning, moderniteter, bankpakker, landet skal være frontfigur i mange ting, de ældre skal trænes op til at kunne klare sig selv i deres hjem, og mange andre dejlige ny moderne tiltag.
  2. Samtidig bliver Riget ved med at have de samme årelange flaskehals – problematiker og det er sku` da for dyrt her i året 2009. Flaskehalsene kan være modsætninger som umoderniseringer, vanetænkning, umoderniteter, manglende tiltag som mere personale eller penge til flaskehalsene, alt det landet ikke er frontfigur i for eksempel flaskehalsproblematikerne, og når landet nu kan træne de ældre op til at kunne klare sig selv i deres hjem, kunne landet så alt andet lige måske begynde at træne de utilpassede til at blive lidt mere tilpasset til et samfund, ville nok være mere bevendt, end at forsøge, at få ældre til at blive ungdommelige.

Hvis man sætter punkt 1 og 2 op mod hinanden, på den måde som jeg ser det, vil det se ud på følgende utopi. Punkt 1. koster mange penge og er eller er ikke alt sammen nødvendigt i et moderne samfund. Punkt 2. koster også mange penge og er eller er ikke alt sammen nødvendigt i et moderne samfund – MEN her er der muligheder for at lave tiltag, der med tiden kan reducere udgifterne til de samme problematikker, som er gengangere og øges år for år i det danske samfund.

Og det er her, jeg mener Riget kan bruge Mugabes rådgivning med hans knips med fingrene, således at danmarksriget kan få gjort noget ved de sværeste problematikker og få disse afsluttet med Mugabe - knipset med fingrene.

Han er faktisk ikke helt tovlig` ham Mugabe, med hensyn til at få sagen abøvlet`.



Ingen kommentarer: