mandag den 26. januar 2009

Feng Shui beklædning og farver.


Feng Shui udstråling, er en følelse af balance.
Når du vil udstråle eller forminske en bestemt følelse, omkring din personlighed, må du forsøge at skabe en Feng Shui balance. Ved at bruge mere eller mindre af en bestemt farvenuance, fremmer eller hæmmer du fornemmelsen af den følelse, du frembringer omkring din person.

Du skal føle på den måde, at den bestemte farve, som du tilsætter din beklædning, udstråler den balance og person, du gerne vil vise eller fremme eller hæmme for om verdenen eller dig selv.

Feng Shui nuancer og effekten de kan bringe.
-Sort farve kan fremme din autoritet. -Blå er god til at lindre stress omkring dig. -Hvid har en udrensende effekt og har med helbredelse at gøre. -Brun medvirker til at finde sin egen balance i livet. -Pink har med partnerskab at gøre. -Rød for vitalitet. -Gul for intellektuelt. Støtter bugspytkirtlen. -Orange medvirker til en følelse af sikkerhed. -Orange støtter nervøse sindsstemninger.


Bevidst valg af Feng Shui farve(r).
Forskellige farve-kombinationer kan medvirke til at ændre på, hvordan du føler. Forskellige farvenuancer kan også bruges til at forberede dig på en bestemt situation. Mix af Feng Shui nuancer eller en enkelt farve kan vælges bevidst for at skabe en stemning, en følelse eller en forberedelse på for eksempel et møde.

Du skal derfor tænke over, hvilken farve du vil bruge til eksempelvis et møde. Om det er et forretningsmøde, stævnemøde, eller bare afslappende familie kom-sammen. Et eksempel kan være at grønne og blå farver kan hjælpe dig med at kommunikere bedre og til at være mere kreativ.

Ingen kommentarer: