onsdag den 18. februar 2009

Tankekraft & Focus.

Faktisk genskaber du selv igen og igen og igen, med den samme tankegang, den situation og de livsvilkår du har lige nu. Faktisk er det eneste du har fuldstændig kontrol over dine egne tanker og indre dialoger og din egen mening! Dit sind kan ikke regne ud, om det er fordi du ønsker det eller ikke ønsker det, når du focuserer på noget.

Ligegyldigt hvad dit sind og ego tænker på, så er det muligt at opnå det. Derfor er det vigtigt, at du begynder at blive bevidst om, hvad du fokuserer på. Vær forsigtig med, hvilke spørgsmål du stiller dig selv, under samtale med dine indre dialoger med dig selv.

Der er en metafysisk sandhed om, at dit sind ikke kan skelne imellem noget du focuserer på, og som du ønsker eller noget som du focuserer på, men ikke ønsker. Dine tanker er en stærk kraft, som er særdeles effektiv. Det du focuserer på, skabes præcis efter dine indre dialog samtaler med dig selv. Faktisk er det eneste du har fuldstændig kontrol over, dine egne tanker og indre dialoger og din egen mening!

Du kan og må ikke tænke to modsatrettede ord om det samme ønske, for så virker den metafysiske sandhed ikke. Ligesom du ikke kan være glad og sur på en og samme tid. Du går jo heller ikke til begravelse og bryllup på en og samme tid.

Det er her, at du skal lære dig selv, at bruge slettelakken fra dine tankers indfald. Da du får hvad du ønsker dig, skal du fjerne tankers indfald der hæmmer dig. Det gør du bevidst, ved kun at tænke på, hvad du vil have til at ske af gode ting.

Dit sind kan ikke regne ud, om det er fordi du ønsker det eller ikke ønsker det, når du focuserer på noget. Sindet går altid ud fra, at du gerne vil det som du focuserer på, og får det sædvanligvis til at blive til virkelighed. Jo kraftigere og mere intens du focuserer, jo hurtigere vil sindet skabe, hvad du har focuseret på.

Hvis du har negative og dårlige indre dialoger med dig selv, får du hvad du reelt ikke ønsker, nemlig dårlige erfaringer, eventuelt stress eller bare pengemangel, dårlig samvittighed og manglende evne til at få dagligdagen til at fungere optimalt. Har du derimod positive og fornuftige indre dialoger med dig selv, får du faktisk hvad du reelt ønsker, nemlig fornuftige erfaringer, eventuelt overskud af energi, godt humør og vedholdenhed til at få dagligdagen til at fungere optimalt.

Med bevidst hensigt, skal du igen og igen og igen yde stor opmærksomhed på, hvad du ønsker oprigtigt eller hvad du reelt ikke ønsker. Faktisk genskaber du selv igen og igen og igen, med den samme tankegang, den situation og de livsvilkår du har lige nu. Uanset og det er gode eller dårlige livsvilkår du lever under for tiden. Du bør derfor tillære dig selv, hvordan du med din tankes kraft bevidst leder dit focus på gode eller dårlige livsoplevelser, ved intens at tænke tanker, der hjælper dig på vej ind i fremtiden.

Du skal udsulte og ikke give næring og kraft til dine indre dialoger og ord og samtaler med dig selv, med alt hvad du bogstaveligt talt ikke ønsker i din tilværelse. Du skal lade som om, at du har brugt en skrivemaskines slettelak for at tillære dig selv at slette fra din hukommelse alle indre dialoger, du ikke ønsker.

Det kan for eksempel være, at du gider ikke at vaske op, laves om til at du elsker at vaske op eller ih, hvor der dufter dejligt når der er vasket op.

Du skal mætte og give næring og kraft til dine indre dialoger og ord og samtaler med dig selv, med alt det du vil opleve og ønsker og gerne vil have til at ske i din tilværelse. Du skal lade som om, at du skal bekræfte dig selv og lade som om det er dejligt og herligt og skønt, at du og det du ønsker dig kommer glidende hen ad vejen til dig.

Tænk gode tanker og du har det godt

Tænk mangler og du mangler et eller andet

Tænk velstand og du har overskud og ingen mangel

Tænk hidsigt og du bliver oprørt i dit indre manegeri.

Tænk glad og du er glad.

Tænk butikken kører fint og butiken kører fint.

Ingen kommentarer: