lørdag den 4. oktober 2008

Tanke-eksperimenter om en ballademager.

Hvis det tager omkring 20 år, at blive ballademager, så må det da for pokker også tage 20 år, at ændre personens balademager mentalitet. Så er fjolset nok blevet omkring 45 år og er helt afsporet mentalt. -Artikel

Tankeeksperimenter og mentalitetsændringer - Er det et ukendt ordforråd! -Artikel.






Tankeeksperiment.


Mon politikkerne reelt kan påvirke balademagere i alle aldre, ved at sørge for, at der skal tales fornuftigt til deres ego, for at overbevise deres ballademager ego om "et andet verdenssyn", virker nok ikke særlig motiverende på uromageren! Fjolsets indre psykologiske ballademager tankemønster kan ikke løses socialt eller politisk ved at påtvinge ballademager problematik - personligheden en fornuftig løsning. Så længe han ikke er klarsynet nok til denne verdenssyns ændring, sådan ligesom tryllekunstneren Abra Kadabra.


Ballademageren gik jo i stå mentalt omkring pottetræningsalderen og sutteafvænningen. Der siges, at tabere gentager de samme mønstre igen og igen i en ekko-uendelighed, så de selv tror på, at de har ret til at være den manipulerende uforskammede magtfaktor de er blevet til. Og det har de jo fået ret til at udleve i så lang tid og så længe, at det bliver en belastning for samfundet og politiet, generelt. Og ligeledes en svær "nød at knække".


Og når det er blevet en samfundsbyrde og politibyrde, måske 20 år forsent, begynder "nogen" at ville rette op på ballademager mentaliteten. Og det er her det bliver problematisk. Hvis det tager omkring 20 år, at blive ballademager, så må det da for pokker også tage 20 år, at ændre personens ballademager mentalitet. Så er fjolset nok blevet omkring 45 år og er helt afsporet mentalt.


~~laver det offentlige nok plejehjem for ballademagere!~ ~


~ ~Forstå det, hvem der kan?~ ~


~ ~Det nok vedblive, at være et åbent spørgsmål!!!~ ~


Ingen kommentarer: